Liikuntatilat työpaikalle 2020-10-09T12:23:23+03:00

Ammattitasoiset liikuntatilat työpaikalle

Tuotamme valtakunnallisesti Suomen monipuolisimmat työpaikkaliikuntapalvelukokonaisuudet.

Suunnittelemme, remontoimme, rakennamme ja hallinnoimme liikuntatiloja pienistä taukoliikuntatiloista täyden palvelun liikuntakeskuksiin sisältäen kuntosalin ja ryhmäliikuntatilat.

Huomioimme suunnitelmissa ja toteutuksessa asiakasyritystemme tarpeet ja mahdolliset rajoitteet.

Vuokraamme myös Fressin omia liikuntatiloja yritysten ja organisaatioiden yksityiskäyttöön. Fressillä on yli 40 toimipistettä ympäri Suomen.

Työpaikalla järjestetty liikunta madaltaa osallistumiskynnystä

Toteutamme vuosittain kaikissa asiakasyrityksissämme asiakastyytyväisyyskyselyn. Kyselyt ovat osoittaneet, että moni kokee työpaikkansa tarjoamat liikuntatilat ja -palvelut ehdottomasti parhaaksi työsuhde-eduksi.

Liikuntapaikan läheinen sijainti on monille tärkein liikunnan harrastamisen edellytys. Sijainnin merkitys korostuu, kun arki on hektistä ja vapaa-ajan tunnit vähissä.

Työpaikan tarjoamat liikuntatilat ja -palvelut voivat motivoida erityisesti heitä, jotka kokevat liikuntaharrastuksensa esteeksi esimerkiksi ulkopuolisten liikuntakeskusten hinnat, ulkonäköpaineet tai epävarmuuden oman kuntonsa riittävyydestä.

Hyvin suunnitellut, ammattimaiset ja kohderyhmän huomioivat liikuntatilat ja -palvelut madaltavat kynnystä liikunnan aloittamiselle ja motivoivat työyhteisön liikkumaan.

”Fressi Yrityspalvelut ratkaisi käyttämättömäksi jääneiden vapaa-ajantilojemme haasteen suunnittelemalla ja varustamalla nykyaikaisen ja houkuttelevan treenialueen. Toteutuksessa otettiin hyvin huomioon eri kohderyhmien tarpeet. Yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta, avaimet käteen periaatteella.”

– Hiski Lapinleimu, Head of Corporate Services, Nokia Oyj

Kaikki meiltä keskitetysti

Suunnittelemme, sisustamme ja varustamme työpaikoille esteettisesti houkuttelevat, ammattitasoiset ja turvalliset liikuntatilat valaistusta, harjoitusvälineitä ja kuntosalilaitteita myöten.

Toimitamme tarpeen mukaan liikuntatilojen hallinnointipalvelut, kuten kuntosalilaitteiden huollon, kulunvalvonnan, henkilöstöliikunnan maksuliikenteen hallinnoinnin sekä asiakaspalvelupisteen.

Voimme suunnitella, toteuttaa ja hallinnoida asiakasyrityksen liikuntatilojen ja -palveluiden verkkosivuja. Verkkosivuilta löytyvät tiedot muun muassa liikuntatilan käytännöistä, ryhmäliikunnan aikatauluista, kursseista, tapahtumista ja työnantajan henkilöstölle tarjoamista muista liikuntaetuuksista. Verkkosivujen kautta hoituu myös henkilöstön ilmoittautuminen liikuntapalveluihin.

Lisäksi tuotamme liikuntatiloihin liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Palveluitamme ovat esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit, Personal Training -palvelut, kuntotestaukset, hierontapalvelut ja ravitsemusterapeutin palvelut. Voimme järjestää työpaikan liikuntatiloissa ja niiden ympäristössä tyhy-päiviä, luentoja ja workshopeja sekä avoimien ovien päiviä, joissa Fressin henkilökunta esittelee liikuntatilat, antaa kuntosaliopastusta, ohjaa ja kannustaa työntekijöitä kokeilemaan eri lajeja ja järjestää mahdollisia muita aktiviteetteja.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

    Valitse sopivin kokonaisuus