Personal Training yrityksille 2023-02-09T09:45:17+02:00

Valmennuspalvelut yrityksen tai Fressin tiloissa tai verkossa

Investointi henkilökunnan valmennuspalveluihin maksaa tutkitusti itsensä moninkertaisesti takaisin.

Aktiiviset ja liikunnalliset elämäntavat ennaltaehkäisevät pitkäaikaissairauksia ja vähentävät sairaspoissaoloista syntyviä kuluja.

Fressi Yrityspalveluiden Personal Trainerit valmentavat yksilöitä ja pienryhmiä asiakasyrityksen omissa tiloissa tai Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa tai etänä verkossa. Trainerimme räätälöivät yksilölliset, nousujohteiset ja elämäntapamuutokseen tähtäävät ohjelmat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Personal Trainerimme varmistavat, että valmennettava kykenee harjoittelemaan itsenäisesti myös valmennuksen päätyttyä.

Trainerimme kannustavat ja valvovat, että ohjelman toteuttaminen on oikeanlaista, turvallista ja – mikä tärkeintä – tuottaa tulosta!

Pyydä tarjous

Liikunta- ja hyvinvointialan asiantuntijat

Valitsemme huolella henkilökuntamme korkeasti koulutetuista, pitkään liikunta- ja hyvinvointialalla toimineista huipuista. Fressissä työskenteleekin vain kokeneita Personal Trainereita, joilla on omat erityisosaamisalueensa. Jotta heidän tietonsa olisivat ajantasaiset, Fressi Yrityspalvelut järjestää palveluksessaan oleville asiantuntijoille säännöllisiä jatkokoulutuksia.

Asiakkaan tavoitteiden saavuttamisen kannalta on tärkeää, että hän saa valita juuri itselleen sopivan Personal Trainerin.

Oli yksilön tavoitteena sitten parantaa toimintakykyään, laittaa ruokavalionsa kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, kasvattaa lihaksia, tehdä oman lajinsa oheisharjoittelua, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti jokaiselle sopiva Personal Trainer!

Fressin ravitsemusterapeutti antamassa ravintoneuvontaa työpaikalla
Työhyvinvointi TYHY-päivä Virkistyspäivä Hyvinvointipalvelut Työhyvinvointipalvelut Ryhmäliikunta Personal Training -palvelut Henkilöstöliikunta
Fressin pienryhmävalmennus yritysasiakkaalla

Kokoa oma tiimi pienryhmävalmennukseen

Pienryhmävalmennuksemme toteutetaan Personal Trainereidemme ohjaamissa 4–10 hengen ryhmissä. Tapaamisia on kerran viikossa kymmenen viikon ajan.

Ryhmä valitsee yhteisiin tavoitteisiinsa sopivan teeman, jonka pohjalta Trainerimme suunnittelee yhteisten tapaamisten sisällöt. Teemana voi olla esimerkiksi painonpudotus ja -hallinta, ryhdin ja työasennon parantaminen tai vaikkapa valmistautuminen tulevaan lenkkeilykauteen.

Suosittu ja usein toivottu tapa aloittaa pienryhmävalmennuksemme on luento, joka lisää ja syventää henkilöstön tietoutta omasta hyvinvoinnistaan ja terveytensä edistämisen keinoista.

Valmennuksemme tuloksellisuutta voi seurata tarkasti kuntotestien ja Firstbeat Lifen avulla.

Pyydä tarjous

Matalan kynnyksen valmennusohjelmalla apua liikunnan aloittamiseen

Järjestämme työyhteisöille matalan kynnyksen pienryhmävalmennuksia, joissa valitsemme ryhmän osallistujat yhteistyössä asiakasyrityksen henkilöstöhallinnon ja työterveyshuollon kanssa.

Matalan kynnyksen pienryhmävalmennuksemme ovat hyvä tapa tavoittaa henkilöstöstä vähän tai ei ollenkaan liikkuvia sekä niitä, joilla on jo alkavia tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Teemme ryhmälle valmennusohjelman alussa hyvinvointikartoitukset, joiden jälkeen ryhmä tapaa sekä teorian että käytännön merkeissä. Valmennusohjelman päätteeksi järjestämme seurantamittaukset ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

Matalan kynnyksen pienvalmennusryhmässämme osallistujat saavat tietoa ja tukea liikunnan aloittamiseen sekä vertaistukea muilta ryhmäläisiltä. Tavoitteena on antaa kipinä liikuntaan ja edistää terveellisiä elintapoja ja työkykyä.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

    Haluan lisätietoja palveluista