Työhyvinvointipäivät 2020-10-09T12:24:17+03:00

Irtiotto arjesta lataa akkuja ja tekee työstä palkitsevaa

Työhyvinvointipäivät, liikunnalliset virkistyspäivät ja muut hyvinvointitapahtumat ovat erinomaisia tapoja energisoida henkilöstöä.

Suunnittelemme ja toteutamme ainutlaatuisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen yritysten-, osastojen- ja organisaatioiden henkilöstön. Tapahtumiemme keskeisenä tavoitteena on edistää työhyvinvointia, tiimiytymistä, työkavereihin tutustumista ja uuden oppimista.

Yhdessä tekeminen, yrittämiset ja onnistumiset luovat yhteistä kokemuspohjaa, joka virittää positiivisia kahvipöytäkeskusteluja vielä pitkään tapahtumapäivän jälkeenkin.

Onnistunut työhyvinvointipäivä parantaa yhteisöllisyyttä ja arjessa jaksamista.

Kaikille työyhteisöille ympäri Suomen

Järjestämme tapahtumia alle kymmenen henkilön yrityksistä aina tuhansien henkilöiden organisaatioille.

Otamme joustavassa tapahtumasuunnittelussamme huomioon sen, että erilaisten tuotantotehtävien ja vuorotöiden vuoksi kaikkia työntekijöitä ei aina saada kerralla paikalle. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että työhyvinvointipäivä suunnitellaan kunkin työyhteisön tilanteeseen sopivaksi, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan toimintaan.

Yli 40 Fressi-toimipisteen ja laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme myös järjestää samalle asiakasorganisaatiolle kymmeniä hyvinvointitapahtumia samanaikaisesti ympäri Suomea.

Toteutamme työhyvinvointipäivät asiakasyritystemme toiveiden mukaisesti ulkoilualueilla, Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa tai yhteistyökumppaneidemme ja asiakasyritystemme tiloissa.

Tapiolan Silkkiniityn puistossa järjestetyssä Fressin yritysasiakkaan virkistyspäivän ohjelmassa oli lajikokeiluna Kuplafutis
Fressin järjestämän työhyvinvointipäivän aikaista yhteishenkeä ja ryhmän tsemppiä
Fressin liikunnanohjaaja ohjaamassa alkulämmittelyä Töölönlahden rannassa Yritysmaratonviestin osallistujille

Ainutlaatuiset tapahtumat jokaiseen tarpeeseen

Räätälöimme tapahtumamme asiakasyritystemme tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Rentouttava työhyvinvointipäivä, tyky-päivä, työyhteisön virkistyspäivä tai liikunnallinen kick off -tilaisuus – meiltä onnistuvat nämä kaikki avaimet käteen -periaatteella.

Tarvittaessa meiltä voi tilata tapahtumiin, kokouksiin ja tiimipäiviin myös yksittäisiä ohjelmaosuuksia. Innostavat, energiset ja ammattitaitoiset ohjaajamme piristävät ja kohottavat työyhteisöjen tiimihenkeä hauskoilla aktiviteeteilla ja leikkimielisillä tiimikisailuilla.

Hoidamme muun muassa tilavaraukset, kuljetukset, luennot, ohjatut liikuntatunnit, esiintymislavat sekä ruoka- ja kahvitarjoilut.

Kesäisen tyhy-päivän esimerkkiohjelma

 • Aamukahvit
 • Tiimikisailua ja pulmaratkontaa
 • Eri aktiviteetteja: Metsäjooga / SUP-lautailu / Ohjattu Kickbike-lenkki
 • Lounas
 • Yhteinen pelituokio: Mölkky, petankki ja muut mökkipelit
 • Saunominen ja uinti

Talvisen tyhy-päivän esimerkkiohjelma:

 • Aamukahvit
 • Tiimien väliset leikkiolympialaiset: Kuvasuunnistus / Köysikuviot / Logiikkapalapeli / Viesti
 • Lounas
 • Ohjattu lumikenkäkävely
 • Saunominen ja avantouinti
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

  Valitse tapahtumakokonaisuus